## City of St. Helens Waterfront Redevelopment Framework Plan

Waterfront Committee Meeting #3 Work Plan Monday, September 12<sup>th</sup>, 3pm-6pm City of St. Helens Council Chambers

## Agenda

TIME	TOPIC
3:00 pm (5 min)	Meeting start-up
3:05pm (45 min)	Meet a Developer (place-holder depending on availability)  Brief introduction and overview  Facilitated discussion around key issues  Q&A with committee
3:50 pm (15 mins)	Review Update Materials  Respond to questions  Review of Lagoon Repurposing materials
4:05 pm (30 min)	Present Preferred Framework Plan and Demonstration Plan  Review the process we've gone through in order to get to the preferred plan today including incorporation of WAC and community feedback  Present preferred framework plan and demonstration plans  What do the various elements of the framework and demonstration plans mean in terms of future development  Present cross-section/perspective diagrams
4:35 pm (30 mins)	Development Agreement/Conditions Baseline  Identify negotiable and non-negotiable items  Review WROD standards, identify potential adjustments
5:05 pm (45 min)	Present Project Sheets and Implementation Strategy  • Present project sheets overview  • Issues to discuss:  • Key elements of implementation strategy (urban renewal, changes to code, etc.)  Project sheets and assumptions
5:50 pm (10 min)	Meeting close-out  Next Steps: October Community Meeting Discussion of future meeting dates Final words by John Walsh